La Sexta fa brometes


 12/03/2011

Doncs sí, als informatius de La Sexta també van parlar de Torrente (estrany, oi?). Dimecres van dedicar-li a la cosa tres minuts i mig, inclòs un titular on vam sentir que Mamen Mendizábal ens deia: “Kiko Rivera, fill d’Isabel Pantoja, debuta a Torrente 4 i ens ha confessat que té predilecció per François Truffaut […] i que té com a referent el cinema francès”. Ai carai!!

A continuació va i se’ns apareix el mateix Paquirrín afirmant: “A l’escena de persecució amb el Santiago Segura vaig basar-me en el nen de la pel·lícula de Truffaut, saps quina és? Els 400 cops” i “La veritat és que jo esperava un paper menys d’humor com pot ser la directora Isabel Coixet (sic), però bé, he de conformar-me amb Santiago Segura, que és amiguete “. ( Amiguete és un concepte molt de Segura que no té traducció en cap idioma.)

Passades 24 hores d’aquest impacte, o sigui dijous, l’informatiu de La Sexta dedica tres minuts més a Torrente, però amb una diferència abismal. Mamen Mendizábal se’ns sincera amb carona de pena: “Hem de confessar-los una cosa. Allò d’ahir de Kiko Rivera, de Paquirrín, i la seva predilecció pel cinema de Truffaut i Isabel Coixet era tot una broma. Va ser idea nostra i la veritat és que ell va acceptar amb molt d’humor”. Ves quines coses. I amb el títol de “Kiko Rivera accepta interpretar un paper per a La Sexta Noticias” observem un vídeo explicatiu de com van preparar la simpàtica broma i sentim expressions referides a Paquirrín com “Ens va sorprendre la seva professionalitat”, “Va portar-se amb nosaltres com un autèntic mestre de la interpretació” o “Per ser un actor debutant improvisa com si fos tot un veterà”.

Es pot imaginar que a casa encara ens estem rebolcant del riure. Sobretot perquè a partir d’ara, cada cop que vegi un informatiu de La Sexta, pensaré que és la gala Murcia, qué hermosa eres presentada per Arévalo.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s