CUANTA PORQUERIA


  • Diumenge 3 abril 2011,

 

 

 

    Xavier Sardà  Periodista

El PP creix en les seves crítiques a Rubalcaba. Dóna més crèdit a un document d’ETA que al Govern, els cossos policials i el jutge. Diu que Rubalcaba és pràcticament un terrorista. Crec que els del PP eixamplen els ja eixamplats límits de la seva oposició. Resulta suggestiu. Per si els interessa, els brindem algunes idees:

Zapatero és de l’Església de la Cienciologia, que, com és sabut, és una organització amb objectius econòmics. Només les persones exitoses (upstat) poden rebre el processament necessari. És fàcil aconseguir documents que puguin implicar-lo com a membre destacat i fotomuntatges de Zapatero i Tom Cruise disfressats de Xenu. La pertinença a la Cienciologia explicaria per què és inassequible al desànim malgrat la crisi.

SBltJosé Bono és d’Al-Qaida i per això ho dissimula fent-se el catòlic practicant. Els seus trets facials i la dificultat per pronunciar les erres poden resultar decisius per aconseguir demostrar la seva ascendència musulmana.

•Pepiño Blanco és de les Brigades Roges, l’organització terrorista marxista-leninista italiana. Segons el document pertinent, Blanco hauria provocat els controladors fins a aconseguir el caos en l’espai aeri espanyol. La seva connexió amb les Brigades Roges es podria haver establert en un viatge de fi de curs a Roma.

•L’exvicepresidenta De la Vega és dels Tigres Tàmils de Sri Lanka. Enemiga acèrrima dels singalesos, hauria dedicat bona part del seu pas pel Govern a recolzar la minoria tàmil. Amb un document es podria demostrar que els lleus retocs del seu serrell punxegut contenen missatges encriptats per als guerrillers de l’antiga Ceilan.

Artur Mas és khmer roig. És coneguda la seva passió pel Sud-est Asiàtic a El Corte Inglés i per això es va acostar als temibles khmers cambodjans. La seva negativa a realitzar els ajustos pressupostaris que li exigeix el Govern obeeix a tàctiques d’organització insurgent comunista. A la seva vicepresidenta catalana li falten dues assignatures per tenir la llicenciatura de Psicologia, cosa que demostraria les moltes hores que va dedicar a aprendre’s de memòria la vida del líder Pol Pot.

Chaves és de la Baader-Meinhof, una de les organitzacions terroristes d’esquerra radical més actives d’Alemanya. En realitat, Chaves -segons l’adequat document- seria alemany, però es va sotmetre a un intensiu curs d’espanyol amb accent andalús a Frankfurt. Aquesta seria la raó del seu adust caràcter i no ser el típic andalús graciós tipus Morancos.

Suposant que aquest material sigui insuficient per als ideòlegs del PP, també disposem de documents concloents que demostren que Montilla és de Hezbol·là i Elena Salgado, dels Tico Ticos de Puerto Rico. També aconsellem campanyes de descrèdit sexual.

SBlt Carme Chacón seria bisexual i hauria assetjat Rita Barberá obligant-la a vestir de legionària i a cantar El novio de la muerte: «Nadie en el tercio sabía quién era aquel legionario, tan audaz y temerario que a la Legión se alistó….» El document no entraria en detalls escabrosos sobre qui faria el paper de la cabra. Jo què sé…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s