Bolaño liquida Navarro


IÓ DISSABTE, 15 DE FEBRER DE 2014

 
L’excap de comunicació de Montilla acusa Navarro de “manca de criteri polític i tacte intern” i reclama la refundació del PSC en la que “Navarro no pot dur la batuta”.

Toni Bolanyo reclama la “refundació socialista” en un article al Crónica Global on considera que “els socialistes catalans s’han sotmès a un suïcidi col·lectiu” i que l’actual direcció  ha descol·locat el partit amb canvis de rumb constants, l’acusa de manca de criteri polític per evitar que la fractura es fes més gran i assegura que aquesta direcció “no es mereixen els milers d’electors que fugen en desbandada desencantats”. També acusa de la desfeta del PSC els díscols que, segons ell,  volen produir una escissió del PSC fent-se passar per víctimes “quan són traïdors”. A més de l’enemic intern, Bolaño en troba un d’extern i acusa el nucli dur de CDC d’haver-se aliat amb ERC amb l’objectiu “d’eliminar i lapidar el PSC” i d’haver-ho aconseguit.


Crònica d’una mort anunciada
Bolaño explica que la direcció del PSC no ha estat capaç d’aturar el que era la crònica d’una mort anunciada del PSC, i que no han tingut la “determinació suficient ni la fermesa ni la coherència” per plantar-hi cara, i afegeix que potser és l’hora de la refundació del PSC, de que els díscols marxin i que els que es quedin posin ordre, però subralla que Navarro “no pot portar la batuta”. Lluny queden els dies en que Bolaño cantava les excel·lències del Pere Navarro a La Razón.
El procés sobiranista, arma de destrucció massiva del partits que habiten l’ambigüitat
Segons Bolaño, malgrat que els ideòlegs del soberanisme no han guanyat encara la batalla a l’unionisme, sí que han tingut èxit en algunes batalles i posa com a exemple la divisió entre les bases d’Unió “enfilades a l’onada separtista” i Duran,  “l’eliminació del socialisme català com a alternativa” i la calma tensa que regna dins ICV. Segons el periodista, ICV manté un fràgil equilibri dins el partit entre federalistes i independentistes, gràcies a no haver-se pronunciat sobre què votaran a la consulta i denuncia que els poc que “han gosat plantar cara a Herrera” perquè s’han negat a fer de crossa “del procés separatista”s’han refugiat a Federalistes d’Esquerres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s